Tekniknörd sedan barnsben. Mina föräldrar visste inte vilken framtid de stakade ut för mig när de köpte den där Commodore VIC 20:n i julklapp till mig. Jag spenderade åtskilliga år med den följt av en C64, Amiga 500, Amiga 1200. Basic, Assembler, Amos, Spel, Turbo250 osv.

Jag körde Commodore fram till 1995 när en nio års period med PC inleddes men jag trivdes aldrig riktigt i Windows. Försökte köra Linux på desktop men det kändes ofärdigt så till slut fick jag nog och en sommardag 2004 laddade jag ner en OS X-emulator för PC som hette PearPC. Efter några dagar med den så hade jag bestämt mig, jag skulle köpa en Powerbook G4. På den tiden var det leveranstid och det tog nästan två veckor innan den äntligen kunde packas upp.

Jag har fortsatt köra OS X sedan dess även om jag på senare tid börjat köra Windows på jobbet. Windows 10 får en del pluspoäng men inte tillräckligt för byte av operativsystem hemma.

På mobilfronten körde jag redan väldigt tidigt Windows mobile men sent 2009 skaffade jag en iPhone 3GS. När jag sedan fick en iPhone 4 i jobbet så skaffade jag en Androidtelefon att ha privat och har kört Android sedan 2011. Inför mitt jobbyte 2016 gick jag tillbaka till en iPhone 6s samt en Apple Watch på handleden. Mycket av de sakerna jag kände att iOS saknade har under åren dykt upp och jag är numera en mycket nöjd iOS-användare även om jag sneglar på Android och försöker hänga med i utvecklingen där också.